Taraf

echipa noastră vă oferă soluții complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment

Taraf - Live Band

LIVE BAND este una dintre cele mai de succes formatii de nunta avand in componenta atat instrumentisti de mare valoare, membri ai ansamblurilor populare Ciocarlia sau Cununa Carpatilor cat si solisti renumiti cu o bogata activitate muzicala, cunoscuta publicului larg atat din spectacole live cat si din aparitiile media. 

Datorita profesionalismului, experientei, prezentei scenice deosebite si mai ales diversitatii repertoriului abordat, LIVE BAND creeaza la orice eveniment, fie ca este vorba de nunta, botez sau petrecere corporate o atmosfera destinsa, plina de joc si voie buna.

Cauti o formatie de nunta? Formatia LIVE BAND are la baza formula tarafului de nunta instrumentistii putand acompania atat solisti de muzica populara cat si solisti de muzica usoara/cover. Repertoriul formatiei a fost adaptat in conformitate cu evolutia pietei  muzicale. Astfel, muzica abordata este atat muzica populara si lautareasca, dar au fost introduse si  piese din  noi stiluri: muzica usoara, caffe-concert, muzica ambientala, rock si altele. Fiecare client are posibilitatea sa aleaga de la unul pana la 4 sau 5 solisti preferati.

Seriozitatea si profesionalismul cu  care venim în întampinarea fiecaruia dintre clientii nostri si multitudinea de posibilitati pe care o oferim in alegerea solistilor(atat de muzica populara cat si usoara), ne claseaza in topul preferintelor acestora.
Ne mandrim cu un colectiv de profesionisti, specializati in diverse genuri muzicale incepand de la muzica populara traditional romaneasca din toate zonele tarii, pana la cover-uri, balade, jazz, café-concert, etc

Parerea clientilor

5/5
Buna ziua, La doua saptamani dupa nunta am primit materialele foto-video. Se pare ca avem cele mai frumoase fotografii de nunta si cel mai expresiv videoclip! 🙂 Suntem foarte incantati. Rezultatul a fost mult peste asteptari. Multumim din suflet!
Veronica si Mihai
5/5
Acest mesaj vine in semn de multumire pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Serviciile oferite au fost la inaltimea asteptarilor iar oamnenii implicati au dat dovada de maxima seriozitate.
Bogdan si Stefana

Cauti o formatie pentru evenimentul tau ?

Intra in legatura cu un consultant pentru mai multe informatii si oferte personalizate.